استدیو تیپس

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی


نان سنگک در تنور روی سنگ ریزه های داغ پخته می شود سنگک تنها نانی است
که فقط در ایران پخته می شود بنابراین می توان این نان را نان ملی نامید. در کرمان
زن ۶۰ ساله ای برای صبحانه نان سنگک خرید و چند تکه از آن را خورد اما ناگهان
متوجه شد که چیزی در گلویش گیر کرده است او هرچه تلاش کرد نتوانست کاری کند
سپس به بیمارستان رفت و با عکسبرداری متوجه شدند که یک تیکه تیغ موکت بری
در گلویش گیر کرده است.در ادامه ماجرای تیغ موکت بر در نان سنگک را بخوانید.

تیغ موکت بر در نان سنگک

وجود تکه‌ای دو سانتی متری شبیه تیغ موکت بری در نان سنگک و بلع آن توسط یک زن در کرمان وی را دو بار به اتاق عمل کشاند.

ماجرای تیغ موکت بر در نان سنگک را بخوانید صبح روز جمعه گذشته زن ۶۰ ساله‌ای چند نان از نانوایی سنگکی در کرمان خریداری کرد.
او قبل از صبحانه چند لقمه‌ای از آن نان را خورد و بعد از بلع، احساس کرد تکه‌ای از قسمت
برشته در گلویش گیر کرده است.او با دخترش تماس گرفت واز او کمک خواست. وی نیز با آمدن
به خانه مادر سعی کرد حالش را بهتر کندکه نشد و وی را به بیمارستان پیامبر اعظم (ص)برد.
پزشکان بیمارستان در تشخیص اولیه، زخم شدن گلوی زن ۶۰ ساله با نان برشته را اعلام کردند
اما بعد از عکسبرداری متوجه وجود تیغه‌ای در گلوی بیمار شدند.

تیغ موکت بر در نان سنگک

پیدا شدن تیغ موکت بر در نان سنگک

زن بعد از انتقال به بیمارستان افضلی پور کرمان سه ساعت تحت عمل جراحی گرفت
و روز بعد دوباره جراحی شد و سرانجام تکه‌ای دو سانتی متری از جسمی خارجی
شبیه تیغ موکت بری از گلوی او خارج شد و وی نجات یافت.

درباره نان سنگک بیشتر بدانید

نان سنگک در صدر نان‌های ایرانی قرار دارد و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود.
از ویژگی های خوب این نان طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن است.

شیوه پخت سنتی این نان و شکل و طعم متمایز آن از سایر نان‌ها باعث شده در فرهنگ
و سفره ایرانی ارزش بالایی یافته و به‌ویژه برای صبحانه، وجود نان سنگک در اولویت قرار گیرد.

از نظر مصرف‌کنندگان نان خوب نانی است که خوش عطر، خوش طعم و تازه باشد
و به خوبی تخمیر شده و از جوش شیرین یا سایر مواد مضر در آن استفاده نشده باشد.

نان باید در محیطی پاکیزه و با شرایط بهداشتی تهیه شده باشد، ارزش تغذیه ای
کاملی داشته و دور ریز نداشته باشد و گران نیز نباشد.

تیغ موکت بر در نان سنگک

سنگک تنوری

سنگک قدیمی ترین نان ایرانی

نان سنگک یکی از قدیمی‌ترین نان های ایرانی است؛ به‌طوری که برخی قدمت این
نان را پیش از ورود اسلام به ایران و برخی نیز عهد شاهان صفوی می‌دانند.

در میان نان های سنتی و ملی ایران شامل نان لواش، تافتون و بربری، نان سنگک
از نظر کارشناسان تغذیه بهترین نوع نان است و حتی برخی با اغراق این نوع نان را بهترین نوع نان در دنیا می‌دانند.

تیغ موکت بر در نان سنگک

نان سنگک

چرا نان سنگک؟

نان سنگک حاوی سطح بالایی از ویتامین ها، کلسیم، پروتئین و آهن است.

نان سنگک به دلیل داشتن مقدار زیادی فیبر، هضم آسانی داشته و بسیار مورد توجه متخصصان تغذیه است.

نان سنگک برای کودکان نیز بسیار خوب است، مخصوصاً در دورانی که سلول های عصبی
در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس‌دار سبب باهوشی و رفتار خوب کودکان می‌شود.

چون برای نان سنگک بیشتر از آرد کامل استفاده می‌شود و آرد کامل، ویتامین‌ها
و املاح آن حفظ شده است بیشتر به مصرف این نان توصیه می‌شود.

نان سنگک به دلیل اینکه فیبر زیادی دارد، هضم آن آسان است و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

تیغ موکت بر در نان سنگک

صبحانه با نان سنگک

نان سنگک سبوس دار

نان سنگک که از نظر مزه، طعم، هضم، بهداشت و سلامت بهترین نان ایرانی است از آرد
مرغوب و سالم، آب خالص و کمی‌نمک پخته می‌شود. به اعتقاد کارشناسان، آنچه بیش
از همه موجب شده نان سنگک در صدر نان های سنتی ایران قرار گیرد.

آرد این نان است. آرد این نان باید از گندم مرغوب و سالم و بدون هیچ نوع آرد دیگری مانند آرد جو یا حبوبات باشد.

یکی از دلایل خوش طعم بودن نان سنگک، سبوس موجود در آرد این نان است؛
سبوس یکماده با ارزش و دارای مواد غذایی فراوان است و برای کسانی که
به بیماری دیابت مبتلا هستند، نان سبوس‌دار بسیار مفید است.

نان هایی که با آردهای کامل و سبوس‌دار تهیه می‌شوند، نسبت به نان های تهیه شده
با آرد سفید به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارند و مصرف روزانه آن‌ها می‌تواند،
مقداری از نیاز روزانه بدن به املاح، پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها را تأمین کند.

مشرق نیوز و خبرفارسی

امکان نظر دهی وجود ندارد.