استدیو تیپس

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی


یک مرد آمریکایی ۶۴ ساله که طرفدار غذاهای فست فودی است
او با خوردن ۳۰ هزار همبرگر توانست رکورد خوردن ساندویچ همبرگر
را ثبت کند این مرد آمریکایی می گوید که در ۴۴ سال اخیر فقط ۸ روز
نتوانسته است همبرگر نخورد او تمام فیش های خرید همبرگر را برای
ثبت رکوردش نگهداشته است در ادامه رکورد خوردن همبرگر توسط مردآمریکایی را مشاهده کنید.

رکورد خوردن همبرگر

 

یک مرد آمریکایی طرفدار فست فود توانست با خوردن ۳۰ هزار “بیگ مک” رکورد جدیدی را در خوردن ساندویچ همبرگر ثبت کند.
دون گورسک۶۴ ساله ،از سال ۱۹۷۲ میلادی و همزمان با افتتاح رستوران مک دونالد در محله خود، از مشتریان همیشگی غذاهای آماده شد.

وی از آن زمان تا کنون فیش‌های خرید همبرگرهای خریداری شده از این رستوران را برای ثبت رکورد جهانی‌اش حفظ کرده است.

این مرد آمریکایی اذعان کرد همبرگر جزئی از زندگی‌اش شده و در هفته بیش از ۱۴ همبرگر می‌خورد.

رکورد خوردن همبرگر

رکورد خوردن همبرگر توسط مرد آمریکایی

به گفته وی ،در۴۴ سال اخیر، تنها۸ روز ساندویچ همبرگر نخورده و همیشه حتی
در زمان‌هایی که مشغله کاری دارد ،از قبل همبرگر خود را از مک دونالد می‌خرد و در مایکروفر گرم می کند.

گورسک خاطرنشان کرد: به طور مداوم تحت نظر پزشک قرار دارد و فشار خون طبیعی و کلسترول وی پایین است.

رکورد خوردن همبرگر

خوردن ۳۰ هزار همبرگر

مضرات خوردن همبرگر

همبرگر و سوسیس عوارض جبران ناپذیری که همگی تاوان لذت خوردن خوشمزه‌هایی مضر و با ارزش غذایی کاملا منفی و مخرب هستند.

دکتر علیرضا دلاوری، فوق تخصص گوارش و کبد و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: هر چند که برخی از عوارض
فست فود به همگان آشکار است اما مداومت بر مصرف متأسفانه افزایش روز افزون مصرف
این غذاهای خوشمزه ولی مضر موجب شده است تا برخی از مضرات جبران ناپذیر این خوراکی‌ها با ترکیباتشان بیان شود.

وی با اشاره به اینکه فسد فود متهم درجه یک بروز بیماری‌های جدی گوارشی هست، تأکید کرد:
این خوشمزه‌ها جزء ناسالم‌ترین غذاهای موجود در دنیا هستند و علاوه بر اینکه بوجود آورنده بزرگترین
فاکتور تهدید کننده سلامت یعنی چاقی‌اند، به راحتی می‌توانند منجر به بروز بیماری‌های ریفلکس معده، عوارض قلبی شوند.

رکورد خوردن همبرگر

همبرگر

چاقی با خوردن فست فودها

علیرضا دلاوری همچنین با بیان اینکه ارتباط چاقی، این دستاورد نوین فست فودها با سرطان روده بزرگ
یا کولون اثبات شده است، ادامه داد: کبد چرب نیز از دیگر عوارض جبران ناپذیر ناشی از مصرف این
خوراکی‌های ناسالم است که هیچ علامت بالینی نداشته و در صورت مصرف مداوم فسد فود، عدم
تشخیص به موقع و درمان می‌تواند ویروس کبدی را که بیماری مهلک است به ارمغان آورد.

وی درخصوص ترکیبات به کار رفته درون فست فود بویژه همبرگر و انواع سوسیس‌ها گفت: این گروه
از خوراکی‌ها دارای مقادیر بسیار بالایی نمک و ادویه هستند که به علت وجود طعم دهنده‌های زیاد،
مزه شوری نمک کمتر حس می‌شود و شاید این میزان نمک دو یا ۳ برابر از نیاز روزانه بدن باشد
و در کنار همه این‌ها این خوراکی‌ها دارای ترکیباتی از نیترات‌اند که به محض ورود به بدن تبدیل به ماده خطرناک نیترین می‌شوند.

این فوق تخصص گوارش و کبد تصریح کرد: علاوه بر تمام موارد ذکر شده فسد فود از نوع سوسیس
و همبرگر نیز به طور کلی از چربی‌های دورریز و ناسالم حیوانات تهیه می‌شوند که نوع فرآوری آنها
نیز دقیقاً مشخص نبوده و از سوی دیگر چون به صورت سرخ شده مصرف می‌گردند، اسیدهای چرب
ترانس بالا در آنها چندین برابر افزایش می‌یابد و نوعی سم بیماری‌زا در بدن ایجاد می‌‌کند.

جام جم و باشگاه خبرنگاران جوان

امکان نظر دهی وجود ندارد.