استدیو تیپس

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی


محققان به این نتیجه رسیده اند کاغذی که دور ساندویچ می پیچند برای بسته بندی بسیار سمی است و برای سلامتی بسیار مضر. کاغذ ساندویچ حتمی ممکن است باعث ابتلا به سرطان شود. بنابراین تا جایی که ممکن است از غذاهای فست فود و آماده بسته بندی شده استفاده نکنید.

کاغذ ساندویچ

محققان طی بررسی‌هایی دریافتند کاغذهای ساندویچی که برای بسته‌بندی فست فودها مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای سلامتی بسیار مضر است.

بر اساس جدیدترین تحقیقات پژوهشگران دانشگاه “روتردام” هلند که نتایج آن در مجله “انجمن شیمی” به چاپ رسید، پوشش بسته
بندی که برای جلوگیری از پخش شدن روغن و سس در خورکی های آماده چون پیتزا و همبرگر مورد استفاده
قرار می گیرد، حاوی مواد سمی است و می تواند سبب ابتلا به بیماری هایی چون سرطان شود.

کاغذ ساندویچ

مشکلات کاغذ ساندویچ

پوششی که دور پیتزا و همبرگر قرار داده می شود حاوی فلوئور است که ماده ای بسیار سمی و کاربرد
اصلی آن در ظروف تفلون برای جلوگیری از چسبیدن مواد غذایی به دیواره ظرف است.

همچنین فلوئور در وسایل آتش‌نشانی به عنوان یک عایق حرارتی و پوشش ضد آتش مورد استفاده قرار می گیرد.

وجود کاغذ ساندویچ به عنوان پوشش که می تواند ترکیبات سمی خود را به غذا وارد کند، می تواند باعث
کندی رشد در کودکان، مشکلات باروری در زنان و مردان و حتی بروز انواع سرطان شود.

کارشناسان این نتایج را با بررسی بر روی بیش از ۴۰۰ نمونه انواع بسته بندی های بکار رفته در رستوران
ها و غذاخوری ها در ایالات متحده بدست آورده اند که در تمامی آنها برای بسته بندی انواع فست فود
ها بویژه پیتزا، همبرگر، کلوچه ها و سیب زمینی سرخ کرده از کاغذ و مقواهای حاوی فلوئوراستفاده می شده است.

بر این اساس کارشناسان توصیه می کنند افراد تا حد امکان از مصرف خوراکی های فست فود خودداری کنند واگر
تمایل به خوردن همبرگر و پیتزا دارند آن را در خانه درست کنند وهر گز از پوشش های حاوی مواد
شیمیایی برای بسته بندی فست فود های خود استفاده نکنند.

همچنین در خارج از خانه نیز از رستوران هایی خرید کنند که در آنها حداقل از کاغذ مومی یا ورق
آلومینیوم برای بسته بندی خوراکی ها استفاده می شود.

جزئیاتی درباره بهترین ساندویچ از نظر سلامت و ارزش غذایی

کاغذ ساندویچ

کاغذ ساندویچ سمی است

قصد داریم در این مطلب در رابطه با یکی از پرطرفدار ترین خوراکی ها صحبت کنیم. ساندویچ طرفداران زیادی به خصوص در قشر کودکان و نوجوانان دارد. اما بهتر است با انواع ساندویچ های مفید از نظر ارزش غذایی بیشتر آشنا شوید.

حالا این ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، کوکو، مرغ، کتلت و ماهی تن یا ساندویچ های آماده ای همچون کباب ترکی، همبرگر، سوسیس و کالباس باشد، اما سوال اینجاست آیا ساندویچ می تواند نیاز تغذیه ای ما را تامین کند؟ بهترین ساندویچ کدام است؟

اگر محتویات ساندویچ ارزش تغذیه ای بالایی داشته و در شرایط بهداشتی و به درستی طبخ و آماده شود می تواند از غذاهای مفید و تامین کننده نیاز تغذیه ای فرد باشد.

ساندویچ تخم مرغ

یکی از ساده و پرمصرف ترین ساندویچ ها، تخم مرغ آبپز است بخصوص آن که با چند عدد خیار شور قلمی و گوجه و فلفل سیاه همراه شود. این ساندویچ بهترین نوع پروتئین را دارد و ترکیبات مغذی آن با حبوبات و تا حدودی با گوشت برابری می کند، اما خوب است بدانید به دلیل این که تخم بلدرچین در مقایسه با سایر تخم طیور روی، آهن، ویتامین A و B و کلسیم غنی تر و کلسترول پایین تری دارد و حاوی ایمنوگلبولین های زیادی است و باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن و کاهش ابتلا به سرماخوردگی و بیماری های عفونی می شود ساندویچ آن برای کودکان و دانش آموزان در حال رشد توصیه می شود.

ساندویچ ران مرغ یکی از بهترین ساندویچ ها

ساندویچ ران مرغ

در میان انواع ساندویچ مرغ ساده و ویژه، نوع ساده آن به دلیل حذف پنیرهای پرچرب گزینه مناسب تری است. ساندویچ ران مرغ برای کودکان و سینه برای سالمندان توصیه می شود، چراکه ران از سینه پرچرب تر و آهن بیشتری دارد و قسمت هایی از مرغ که پوست بیشتری دارد کلسترول بیشتری هم دارد، اما لازم است بدانید به دلیل آن که پروتئین باکیفیت گوشت بلدرچین ۵ تا ده درصد بیشتر از سایر ماکیان است ساندویچ گوشت آن برای تقویت توانایی جسمانی و رفع ضعف عضلانی توصیه می شود.

گوشت بوقلمون هم به دلیل آن که از مرغ کلسترول کمتری دارد و میزان کلسیم آن از سایر پرندگان بیشتر و آهن آن برابر گوشت قرمز است در فصول سرد سال، بخصوص برای سالمندان و زنان باردار توصیه می شود. این گوشت به دلیل دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان به ترشح بیشتر سروتونین کمک کرده و باعث آرامش و سرحالی افراد مبتلا به افسردگی می شود.

ساندویچ مغز

یکی از ساندویچ هایی که متاسفانه سالمندان به خوردن آن علاقه خاصی نشان می دهند، ساندویچ مغز است. یکی از زیان بارترین غذاهایی که یک وعده آن به وزن ۱۲۰ گرم بیش از ۲۰۰۰ میلی گرم و بسیار بیشتر از مقدار توصیه شده یعنی ۳۰۰ میلی گرم در روز کلسترول دارد و می توان گفت هر عدد مغز به اندازه هشت زرده تخم مرغ حاوی کلسترول است. این را هم بدانید کلیه امحا و احشای دام از کله پاچه گرفته تا دل و جگر و قلوه جزو پرکلسترول ترین محصولاتی است که بهتر است گوشه چشمی هم به آن نیندازید تا هوش از سرتان نبرد.

باشگاه خبرنگاران و دکتر سلام

امکان نظر دهی وجود ندارد.